Marketingfacts Jaarboek 2014-2015

Het Marketingfacts Jaarboek is het meest actuele handboek over de staat van online marketing in Nederland anno nu. Een boekwerk van ruim 300 pagina’s tjokvol duiding, cijfers en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Kortom: de staat van online marketing in Nederland anno 2014-2015. De ideale metgezel voor iedere online marketeer!

Het Marketingfacts Jaarboek 2014-2015 is de 9e editie van het Marketingfacts Jaarboek. Wat in het eerste jaar begon als een dunne handige gids over het veranderende online medialandschap, is uitgegroeid tot een 300 pagina’s tellend boek waarin alle facetten van online marketing worden behandeld. Deze 10e editie heb ik samen met 32 experts geschreven.

Het Marketingfacts Jaarboek biedt ook praktische handvatten. Welke middelen zet je in en voor welke doelstellingen? Per onderwerp beantwoorden we de vragen ‘wat is het?’‘waar staan we?’ en ‘waar gaat het naartoe?’. Daarnaast zit het Jaarboek vol met cases en praktische how-to’s. Zodoende is het een naslagwerk voor de ervaren marketing- en communicatiespecialisten maar ook voor studenten en professionals buiten ons eigen vakgebied.

Ook beschikbaar als e-book

Een boek over digital marketing kan natuurlijk niet zonder een digitale versie. Het Marketingfacts Jaarboek 2014-2015 ebook is ontwikkeld voor iPad. Het digitale boek is responsive, dat wil zeggen dat het zich aanpast aan de schermgrootte, en is zodoende ook lekker te lezen op smartphones. Daarnaast kan je, afhankelijk van je reader, makkelijk notities en bladwijzers aanmaken.

ibookstore

Een product van de community

Het Jaarboek is zoals ieder jaar een samenwerking tussen de community van Marketingfacts.nl, de redactie, bloggers en experts. Een prachtig samenspel, waar we heel trots op zijn. Voor de editie 2014-2015 hebben, naast Bram Koster en ondergetekende, 31 experts bijgedragen aan het Jaarboek. Deze experts zijn: Tristan LavenderGijs MoonenFreek JanssenErnst KruizeBerend SikkengaMartin KloosMarco DerksenPeter MinkjanRemi van BeekumYorick VoorthuizenMark de BruinRob de BruijnWolter Tjeenk WillinkRoman SolarzPhileas FoxYoteng PatChristiaan SolcerPeter van der SchaarJorij AbrahamHenning HeesenJordie van RijnGerrit van LeeuwenKatherine KucherenkoAndré ScholtenJeroen van EckLaurens BoexRemco BronPhileas FoxErik van RoekelJorn Vriend en Maxim Renders.