Menu

Diensten

Diensten

Freelance online marketing consultant

Als online marketing consultant ben ik zowel aan bureau- als merkzijde actief. Daardoor weet ik wat een goede samenwerking maakt. Ik ben sterk in het analyseren waar de grootste kansen liggen en een strategie neerleggen. Ik kan ondernemers en bedrijven met veel dingen zelf helpen; en wanneer anderen het beter kunnen doen dan put ik uit mijn sterke netwerk van experts. Zodoende ben ik ben/blijf ik vaak als een ‘zzp marketingmanager’ betrokken.

Mijn expertises

Marketing automation

Het automatiseren van marketingboodschappen op basis van data om zo relevanter danwel persoonlijk te communiceren met je doelgroep. Veel ervaring met Clang en Notifica.re.

Dashboards

Het inrichten van één overzichtelijk dashboard (meestal Klipfolio of Google Data Studio) met daarin alle belangrijke metrics (KPI’s) van je online marketing kanalen die automatisch worden geüpdatet. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met een goede SEO-strategie kom je hoger in Google. Ik analyseer de vindbaarheid en kom met advies over hoe je je SEO kunt verbeteren inclusief zoekwoordonderzoek, zodat je bij de juiste zoekwoorden verschijnt in zoekmachines.

Contentmarketing strategie

Contentmarketing is de manier waarop je anno nu je doelgroep bereikt en bindt. Ik heb veel ervaring in het opzetten en uitrollen van een contentstrategie, of dat nu is voor likability, kennisleiderschap of vindbaarheid.

Laadsnelheid optimalisatie

Een snelle website is van groot belang voor de vindbaarheid en gebruikerservaring. Ik analyseer de laadsnelheid van je website en kom met concrete adviezen voor jou of de ontwikkelaars hoe je de verbeteringen kunt doorvoeren. 

Google Analytics inrichten & optimalisatie

Implementeren van Google Analytics, zorgen dat de data juist binnen komt, het optimaliseren van de inrichting, de juiste metrics meetbaar maken en dashboards inrichten.

Personalisatie

Door op het juiste moment de juiste data te gebruiken kun je je communicatie personaliseren. Ik heb veel ervaring in het toepassen van personalisatie in websites en marketing automation.

Website-ontwikkeling projectmanagement

Een nieuwe website ontwikkelen is uitdagend. De eigenaar wil zus, de webbouwer adviseert zo en de copywriter zegt weer wat anders. Ik weeg de belangen van alle stakeholders af en zorg dat we voortvarend te werk gaan.

Linkbuilding

Linkbuilding is een onmisbare schakel in een complete SEO-strategie. Door het actief vergaren van relevante links van andere websites naar jouw website rank je op je belangrijkste zoektermen hoger in zoekmachines.

Website verhuizen

Nog al te vaak verlopen verhuizingen van websites rampzalig. Ik zorg ervoor dat je met een gerust hart je website naar een nieuw domein verhuist zonder dat je er in zoekmachines op achteruit gaat.

Social rebranding

Je bedrijfsnaam en URL aanpassen van je account op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of ander social media platform is niet eenvoudig. Ik heb hier veel ervaring mee en weet bij wie ik moet zijn om dit gedaan te krijgen.

YouTube marketing en optimalisatie

Het opzetten van een eigen kanaal op YouTube, contentformats ontwikkelen, distributie van de content, advertising en video SEO. 

E-mailmarketing

Voor succesvolle e-mailmarketing is een e-mailmarketingstrategie onmisbaar. Ik help klanten ook met de complete inrichting (data opzet, templates, campagnes). Ervaring met Mailchimp, Spotler & Clang.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!