Digitaal Europa in cijfers

D

Digitaal Europa in cijfersJe herkent het wel. Druk druk druk. In mijn geval komt dit op dit moment door het nieuwe Marketingfacts Jaarboek. Dan kan het zomaar zijn dat je ineens iets heel moois over het hoofd ziet. Zo kon ik mezelf wel voor m’n kop slaan toen ik me vanochtend realiseerde dat ik nog steeds niks had geblogd over het ‘2013 Europe Digital Future in Focus’ wat comScore jaarlijks uitbrengt. Gelukkig wees Erik me erop en kan ik bij deze alsnog vertellen dat er het afgelopen jaar 408,3 miljoen Europeanen met een PC of laptop online gingen. Een toename van 7 procent ten opzichte van 2011. Ook blijkt dat 2 op de 3 Nederlanderse internetgebruikers in december 2012 een banksite bezochten. In Zwitserland was dit slechts 18,8 procent. Lees meer over: Digitaal Europa in cijfers.