Vindbaarheid optimaliseren door SEO en SEA te combineren

V

De vindbaarheid van het congrescentrum Safari Meeting Centre liet wel wat te wensen over. Door SEA en SEO te combineren wilde ik daar verandering in brengen. Wat betekent dit nu in de praktijk? En hoe vlieg je dat aan? In dit artikel op Marketingfacts geef ik inzicht in hoe ik dat heb aangepakt en deel ik mijn learnings.

Vaak zijn SEA en SEO binnen bureaus en bedrijven gescheiden in verschillende teams of afdelingen. Vanuit praktische overwegingen is dit begrijpelijk, maar het is mijn overtuiging dat je veel meer waarde uit zoekmachinemarketing kunt halen door de inzet te combineren. Een geïntegreerde benadering zorgt voor optimale vindbaarheid binnen zoekmachines.

In het artikel vertel ik hoe we de SEO en SEA hebben aangepakt, de optimale rolverdeling, resultaten en de learnings.

Lees het artikel